Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте колеги
    Имам един бърз въпрос: Колко тежи на 146 ( в различните и варианти) Предната ОС,че ми е много любопитно а немога да намеря тази информация.
    П.С. Ако някой я е теглил щее най добре
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• здрасти на всички,искам да попитам колко вземат само за работата за смяна на ангренажен комплект(2-те ролки и ремък) без частите....?
      Alfa Romeo 146 ti
      16V 1997г

Comment

• От 80 до 150. Зависи къде ще отидеш.

По принцип ако купиш частите от сервиза, който ти прави смяната, самата смяна ти излиза по-евтино
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Благодаря колега за бързия отзив,просто исках да знам цена да неме ужилят
          Alfa Romeo 146 ti
          16V 1997г

Comment

• Първоначално публикувано от my_power88 Покажи съобщение
            Благодаря колега за бързия отзив,просто исках да знам цена да неме ужилят
            Специално за твоя мотор ако някой ти го обслужи за 80лв,то или е умрял от глад или никога не е правил такъв.
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Здравейте. Днес реших да си свържа СД-то сам, само че евро-буксата ми е резната и са кабели. СД-то ми е свалено от друга кола с буксата и кабелите и си мислих да ги снадя и готово. Като ги оголвах два кабела се докоснаха и май докарах токов удар на моята Алфичка. Сега не ми работи часовника, плафоните, всички стрелки по таблото за заковани, дисплея за изминати км и датчика за багажника ми отчита, че е отворен (това забелязах засега). Въпроса ми е някой може ли да ми каже къде са бушоните на тези неща или релетата или какво мога да сторя в момента
              Алфа Ромео 146 1.6 на газ 98 г.

Comment

• бушоните и част от релетата са под волана вляво
                sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Comment

• Този отговаря за всичко, което изброи. Не знам кой модел точно си, но при мен беше горе дясно някъде. Всички манипулации ги прави без да си на контакт (предполагам знаеш), замени предпазителя със същия. Поздрави .

ПП: Ако ти е кьопав акумулатора или радиото е по-жижано, прекарай захранването през ключа : )

Last edited by DMS; d.m.y г., 11:19.

Comment

• Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение
                    ПП: Ако ти е кьопав акумулатора или радиото е по-жижано, прекарай захранването през ключа : )

Благодаря, сутринта ще го погледна и дано той е поел цялото поражение. А СД-то ще отида в сервиз да ми го свържат най-добре, ако не съм изгорил кабелите, че нищо неразбирам и няма нужда повече от експерименти.
                    Last edited by tonov; d.m.y г., 02:14.
                    Алфа Ромео 146 1.6 на газ 98 г.

Comment

• другият вариант сложи си едно ключе на удобно за теб място и си 6 точки аз съм така
                      146 1.4 tsparck `98 103

Comment

• Един бърз въпрос,възможно ли е да имам въздух в хидравличната система на съединителя,и ако да от къде се обезвъздушава.
                        След смяна на съединителя,започна да включва трудно скоростите;Отнася се за боксера от подписа.

Благодаря предварително.
                        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• обезвъздушава се от работния цилиндър- тоя който натиска вилката. в задната част на цилиндъра - сочи напред.
                          точка

Comment

• В него влиза само маркуч за високо налягане и едно маркуче за вакуум. Не видях никъде клапан,до сега се търтих около него.

Comment

• няма вакум там бе колега. имаш щуцер като на спирачните апарати. на картинката най в дясно.

процедурата е същата като обезвъздушаване на спирачки.
                              точка

Comment

• Точно от щуцера ми излиза един маркуч като от вакумите,не знам как е попаднал там.

Много ти благодаря

Comment

Working...
                                X